22 Απρ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014: ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Συνάντηση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης
κ. Ειρηναίο

Δελτίο τύπου 22/04/2014


Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Νότης Μαριάς, προκειμένου να ξεκινήσει αύριο επίσημα την προεκλογική δραστηριότητά του, επισκέφθηκε σήμερα (φωτ.) τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο.

Ο κ. Μαριάς έγινε δεκτός στις 14:00 το μεσημέρι στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης από τον κ.Ειρηναίο με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει σειρά θεμάτων που αφορούν αποφάσεις της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης οι οποίες επηρεάζουν καθοριστικά την Εκκλησία.

Ο Νότης Μαριάς ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο ότι η δράση του ως υποψήφιου Ευρωβουλευτή εμπνέεται πέραν των άλλων από τις αξίες της στήριξης του έθνους-κράτους στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής συνεργασίας, του σεβασμού της εθνικής ταυτότητας και της πολιτισμικής παράδοσης του λαού μας, του ενεργού ρόλου της Oρθοδοξίας στο σύγχρονο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και από την αρχή της επικουρικότητας.

Ο κ. Μαριάς αφού ευχαρίστησε το Σεβασμιότατο για την θετική ανταπόκρισή του στο αίτημα συνάντησης, εξέφρασε δημόσια την εκτίμησή του στο πρόσωπο και στο αθόρυβο έργο του προκαθημένου της Εκκλησίας της Κρήτης προσβλέποντας στην αγαθή συνεργασία μαζί του επ’ ωφελεία των πολιτών του νησιού μας, όπως άλλωστε συνέβη και κατά την διετή δραστηριότητα του Νότη Μαριά ως Βουλευτή Ηρακλείου.

Επαμεινώνδας (Νότης) Μαριάς
Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης στο Παν/μιο Κρήτης
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής