23 Οκτ 2014

Μήνυμα Νότη Μαριά για την εκδήλωση του πρώτου Μοντέλου Προσομοίωσης της Ε.Ε. στην Ελλάδα.

Στρασβούργο, 22/10/2014.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαιρετισμό προς την ομάδα νέων επιστημόνων, μελών της AEGEE Παραρτήματος Ηρακλείου Κρήτης, απέστειλε ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, για την εκδήλωση του πρώτου Μοντέλου Προσομοίωσης της Ε.Ε. που διεξάγεται στην Ελλάδα και τελεί υπό την αιγίδα του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ο Ευρωβουλευτής υπογράμμισε στο μήνυμά του ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι ενεργοποιούνται και αντιλαμβάνονται τις ευρωπαϊκές διαδικασίες.

Επισήμανε ότι σε μια δύσκολη πολιτικά περίοδο για την Ε.Ε. η ευαισθητοποίηση της νεολαίας είναι προϋπόθεση για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και εγγύηση για την ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών. Μιας κοινωνίας με ισχυρούς δημοκρατικούς θεσμούς και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, κλείνοντας το μήνυμά του, σημείωσε με έμφαση ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια για μια ισχυρή Ευρώπη των Πολιτών και της Αλληλεγγύης.