9 Οκτ 2015

Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Στόχος των τζιχαντιστών είναι να δημιουργήσουν ένα τεράστιο προσφυγικό τσουνάμι.



Αθήνα, 9/10/2015.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στόχος των τζιχαντιστών είναι να δημιουργήσουν ένα τεράστιο προσφυγικό τσουνάμι που θα πνίξει κυριολεκτικά τις χώρες της Ευρώπης κατήγγειλε με παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 7/10/2015 ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Καθηγητής Νότης Μαριάς.
Μιλώντας για την κατάσταση στη Συρία ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επισήμανε ότι «η κατάσταση στη Συρία είναι πλέον εκτός ελέγχου. Ο εμφύλιος πόλεμος εντείνεται και εκατομμύρια πρόσφυγες κατακλύζουν τις γειτονικές χώρες αλλά και την Ελλάδα προκειμένου να διασωθούν.  Σε μια περιοχή όπου η χρήση χημικών όπλων και οι βομβαρδισμοί αμάχων αποτελούν συχνή πρακτική, η διεθνής κοινότητα αποδεικνύεται καθημερινά ανίκανη να συμβάλλει στην ειρηνική επίλυση των διαφορών».
Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε «Η εμμονή των δυτικών δυνάμεων να τελειώνουν με το καθεστώς Ασαντ άνοιξε το δρόμο στους τζιχαντιστές του ISIS που συνεχίζουν τις σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών και την καταστροφή των πολιτιστικών μνημείων της περιοχής.
Στόχος των τζιχαντιστών είναι να αποσταθεροποιήσουν τους πληθυσμούς της περιοχής, να καταστρέψουν την πολιτιστική τους κληρονομιά και να δημιουργήσουν ένα τεράστιο προσφυγικό τσουνάμι που θα πνίξει κυριολεκτικά τις χώρες της Ευρώπης».
Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε «Ήδη η πατρίδα μου η Ελλάδα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις τεράστιες προσφυγικές ροές και αδυνατεί να φιλοξενήσει άλλους πρόσφυγες. Για το λόγο αυτό η Ε.Ε. οφείλει να διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και να αναλάβει διπλωματική πρωτοβουλία για μια βιώσιμη λύση της κρίσης στη Συρία»
Επισυνάπτεται το βίντεο με την ομιλία  του Νότη Μαριά.