25 Μαΐ 2012

Δελτίο Τύπου - Δηλώσεις και επόμενες ομιλίες Νότη Μαριά


Γέμισαν την αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου μέλη και στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των Αντιμνημονιακών Πολιτών χθες Τετάρτη 23/5/2012 στις 7μμ προκειμένου να λάβουν μέρος στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς.


 Αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η ανάλυση και συζήτηση του προγράμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και μίλησαν υποψήφιοι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων της  Π.Ε. Ηρακλείου και  των υπόλοιπων Π.Ε. της Κρήτης.


Ο Νότης Μαριάς μεταξύ άλλων επισήμανε στην ομιλία του ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν εγγυητή και ρυθμιστικό παράγοντα για τη συγκρότηση μετεκλογικά ισχυρής αντιμνημονιακής κυβέρνησης η οποία θα εγγυηθεί την απαλλαγή της χώρας μας από την τρόικα και τους δανειστές και θα καταγγείλει  το Μνημόνιο προκειμένου να μπορέσει επιτέλους η ελληνική οικογένεια να ζήσει με αξιοπρέπεια και όχι με μισθούς και συντάξεις πείνας. 


Κάλεσε τους πολίτες της Π.Ε Ηρακλείου να δώσουν ενωμένοι τη μάχη ενάντια στην ξένη εξάρτηση και να συστρατευθούν με δύναμη και αποφασιστικότητα στο πλευρό των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 


Τέλος επισημαίνεται ότι ο Νότης Μαριάς θα ξεκινήσει επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία τη Δευτέρα 28 Μαϊου 2012 και ώρα 7.30 μμ με πολιτική ομιλία στην αίθουσα «Ανδρόγεω» στο Ηράκλειο.  


Θα ακολουθήσει την Τετάρτη 30 Μαϊου 2012 και ώρα 8 μμ ομιλία του Νότη Μαριά στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες.