13 Σεπ 2017

Νότης Μαριάς: Το σενάριο Γιούνκερ για την Ευρώπη είναι η συνέχιση της ίδιας πολιτικής

Τα άκουσε χοντρά ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ από τον Πρόεδρο του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτή, Καθηγητή Νότη Μαριά.

Μιλώντας στις 13/9/2017 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο κατά τη συζήτηση για την κατάσταση της Ένωσης ο Νότης Μαριάς στηλίτευσε τις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ.

Απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο  Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Νότης Μαριάς είπε: «Κύριε Γιούνκερ  τελικά μετά τα πέντε σενάρια για τις αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Ένωση  εσείς προσθέσατε και ένα έκτο σενάριο. Τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής με τους ίδιους θεσμούς και τις ίδιες ισορροπίες του παλιού πολιτικού κόσμου. Tης πολιτικής της Γερμανικής Ευρώπης, της πολιτικής της λιτότητας και του δρακόντειου Σύμφωνου Σταθερότητας. Της αντιδημοκρατικής Ευρωζώνης με το ανεξέλεγκτο Eurogroup  και την πανίσχυρη Ευρωπαϊκή Kεντρική Tράπεζα. Της Ευρωπαϊκής Ένωσης  της τραπεζοκρατίας και του νέου Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου εξίσου σκληρού και αντιλαϊκού με τον  ESM».

Διαβάστε περισσότερα:

http://notismarias.gr/